fredag 30 november 2012

Förra Vintern såg det ut såhär...

- i vårt vardagsrum





Gamla trämöbler i originalskick är stora favoriter oavsett vilken nyans de har. 
En kombination av trä och vitt i olika nyanser tycker jag skapar en varm och lugn stämning samtidigt som de blir snygga kontraster enligt mitt tycke. När man dessutom tänder stearinljus och små lampor när vintermörkret och kylan är på utsidan, så infinner sig en riktig mys stämning! 

Äkta och naturliga material så som trä, linne, päls och skinn använder jag mycket i inredningen ännu i år, nästan ännu mer än i fjol. Sådant som känns jordnära på något vis, det känns som att det hör hemma här hos oss. Naturmaterial som åldras vackert tror jag att jag aldrig kommer att tröttna på!! 
Så troligtvis kommer det att bli ännu mer av den sorten under år 2013 som nu börjar närma sig :)

Trevlig Helg och Lilla Jul!

Kram




torsdag 29 november 2012

Vinterförberedelser i vårt hus...



Hej igen! Roligt att se att ni fortfarande kikar in här trots att det blev ett nästan tre månaders uppehåll i bloggandet för min del... Hoppas ni alla har det jätte bra!


Började idag fundera hur jag hade inrett här hemma förra vintern och julen. Hittade då några bilder som blev tagna för ett år sen... Här är några från hallen så som det såg ut då. 


Tycker själv att jag bara kan komma ihåg hur "roddigt" och kaos här har varit bland alla skor, jackor, mössor, vantar och barnvagnar under det senaste året... Blev därför glatt överraskad när jag plötsligt hittade några bilder som jag tagit när här i något skede tydligen också varit städat i vår hall  =) 


Så här liten var vår yngsta då  :)  ...Elias när han var 1 år!


Önskar er en trevliga dag och
mycket skoj i julförberedelserna!!

Kram 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...