fredag 7 september 2012

När Emil är i farten...











En glad, godhjärtad liten kille det är vår Emil och man vet aldrig från dag till dag vad som kommer att ske. Liv och livsglädje det finns det i honom och ibland blir det också något hyss eftersom han alltid har nå´t nytt på gång, precis som Emil i Lönneberga :)
Idag har vi haft en förmiddag hemma Emil, Elias och jag förkylda hela bunten så vi har byggt pussel och tagit det ganska lugnt... Men tänk vilken energi det finns i barnen trots flunssa, själv skulle man hellst bara ligga i sängen och sova...
Men visst är det bra så länge det finns energi i barnen!! :)
Energin smittade också av sig lite grann och jag kom mej för att ta några bilder och märkte att här börjar bli dags för lite fredagsstädning! Hoppas det inte syns allt för mycket på bilderna (för alla saker som låg på golvet sopades snabbt till sidan) och små fingermärken på tv och glasdörrar... okej de får jag torka bort nu istället, så blir det kanske lite renare i vårt hem för en stund...  ;o)
Japp, nu är det dags för städning!

...och jag får samtidigt önska er en Trevlig Helg!







torsdag 6 september 2012

Höstblommor

 






Här kommer idag en rad bilder på lite höstblomster jag planterat på terrassen.
Började tycka det var dax med lite nya blommor och höststämning nu när sommarblommorna börjar ha gjort sitt för i år.
Lila och vit blev det och några kottar som får bidra med den bruna färgen som jag alltid brukar förknippa med höst.





lördag 1 september 2012

Lila, svart, Vit, grå, Linne

och brun kladdkaka förstås :)

  

Hej på er!
Vid dethär laget börjar ni säkert ana att kladdkakan är min stora svaghet när det gäller sött och gott :) Undrar om jag aldrig kommer att få nog av den? Kan man få nog av choklad!??
Åtminstone har inte jag lyckats få nog av choklad eller kladdkaka än :)
Om jag ska erkänna en sak... så mumsar jag i mej lite kladdkaka nu samtidigt som jag får ha lite egentid framför datorn och det ni, det känns som lyxtid för mej det!! En liten paus från alla vardagssysslor...  Trots att jag trivs med min fartfyllda vardag är det skönt med lite egentid ibland... Speciellt när det inte brukar bli så ofta.


Tänkte samtidigt också visa ett par sommarbilder från utsidan av huset...
Terrassen byggdes förra sommaren utanför köket och arbetsrummet. Varmt och skönt brukar där bli när solen skiner på eftermiddagen och kvällen. En perfekt plats när man vill grilla och bara sitta och ta det lugnt en stund. Har länge haft ett parasoll på önskelistan och när vi handlade den nya soffan för ett par veckor sen, passade vi på att köpa ett parasoll på sommar rea :)


Svart, vit, grå, trä och linne används inte bara inomhus här hos oss, utan också där ute...
Vi har också börjat fundera lite på färg till husets ytterväggar. Fasaden behöver renoveras lite, mest målas och det är något som vi troligtvis kommer att ta itu med nästa sommar. Så lite betänketid har vi ännu när det gäller ny färg. Men det är i alla fall kul att planera och fundera lite redan nu tycker jag. Nya ytterdörrar har vi åtminstone fått på plats, på bilden kan ni se lite av den ena av de nya dörrarna, den som går in till vårt arbetsrum. Den brukar också fungera som genväg mellan köket och terrassen, åtminstone sen vi fått lite ordning på arbetsrummet som länge mest sett ut som ett förråd eller nåt liknande... Men det blir bättre bara man orkar ha tålamod och det känns som att kvadratmetrarna äntligen ökar i vårt hus :)
Snart har vi också ett större badrum som börjar bli klart och ett hjälpkök. Kan visa lite bilder därifrån nån dag om ni redan nu vill se vad som är på gång där...

Men nu ska vi också njuta av att det är helg! 
Önskar er en Mysig Lördag!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...