tisdag 26 juni 2012

Några detaljbilder som försmak...

inför husvisningen.









Tänkte ta mej tid att visa några detaljbilder idag från några av hyreslägenheterna.... Vi har en hel del att fixa och städa idag, men i morgon håller vi som planerat öppethus vid Gamla Kommungården i Munsala, onsdag 27.6 kl.17-20.
Från och med torsdag kan hyresgästerna börja flytta in i huset, invändigt kommer i princip allt att vara klart då, fasaden och gårdsplanen kommer vi att färdigställa så fort vi bara hinner.

Nutid, Dåtid och Framtid är en blandning detaljer som finns i huset... Husets historia, dåtid känns viktig, samtidigt som det nu också ska vara ett funktionellt hus för nutid och  förhoppningsvis också för framtid.
Därför är resultatet en blandning av nutid, dåtid och framtid!!

måndag 25 juni 2012

Öppethus!


(Bild: en skiss jag gjorde när jag planerade den nya farstukvisten och balkong)

Välkommen på Öppethus vid Gamla kommungården i Munsala!
Onsdag 27.6
Kl. 17-20

Ett gammalt hus som får leva vidare. Delar av huset sägs kunna vara ända från 1600-talet.
Nu finns de gamla delarna bevarade, men samtidigt har huset renoverats invändigt i en lantlig, ljus och modern stil. Fyra olika hyreslägenheter är resultatet... kom och se ni som är intresserade och har möjlighet :)

söndag 24 juni 2012

Gamla Kommungården snaaart klar!



Äntligen sommar!!! En årstid då man riktigt får ladda upp med ny energi. Massor av solsken och somriga dofter som piggar upp. Här hemma hos oss har det hunnit ske mycket det senaste halvåret. Det har varit en intensiv och händelserik tid, mycket planerande och byggande, tungt men också roligt  :)

En sak som för tillfället gläder mej väldigt mycket är att vårt byggprojekt, Gamla Kommungården, snart börjar bli klar. Känns alltid bra när man börjar närma sig ett mål. Hade planerat att visa fler bilder här på bloggen under byggprojektets gång, men det har varit en intensiv tid och jag har blivit tvungen att prioritera planerandet och byggandet. Istället kommer jag att visa bilder när allt så småningom börjar lugna ner sig.

Nu på onsdagkväll, strax innan huset är inflyttningsklart, kommer vi att ha öppethus vid Kommungården. Ett tillfälle då alla som är intresserade av att se hur vi planerat och byggt är varmt välkomna! Mer information kommer imorgon.

Efteråt kommer jag också att visa bilder på hur vi renoverat och byggt Kommungården med de fyra hyreslägenheter som nu finns där.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...