söndag 6 november 2011

Kaffe, Ljus & inspirerande Bok




Vad det är mysigt och skönt att tända ljus och bara sätta sig ner och dricka en mugg varmt kaffe och låta sig inspireras av härliga inredningsböcker nu i novembermörkret...

Denhär boken Lev Vackert har jag bläddrat i massor de senaste dagarna. Den är verkligen inspirerande! Jag har länge tänkt köpa den och här om dagen när jag gjorde en liten butiksrunda kunde jag inte längre låta bli att köpa. Så otroligt vackra hem och bilder det finns i boken och samtidigt också intressant att läsa!!


Skönheten ligger i betraktarens öga.
-text ur boken-


En ställning att ha muggar på från Riviéra Maison och en söt korg från Blossom att ha t.ex. bestick eller ljus i, var också något jag hittade och tyckte om.
...och så lite julpynt! Men julpynt väntar jag med att visa ännu en liten stund,
för julpynt får nog vänta i lådor och korgar ännu ett tag till här hemma hos oss :)

Skön söndag till er läsare!

Varma Kramar


fredag 4 november 2011

Förberedelse för Farstukvist





Denhär veckan hade vi under ett par timmar grävmaskin på plats vid gamla kommungården. Den gamla cementtrappan grävdes bort och det grävdes samtidigt också en grund där den nya farstukvisten ska byggas. Våra pojkar var också på plats och tyckte det var spännande och intressant med grävmaskin.




Jordhopar och vatten är också jätte skoj, enligt treåringen,
medan andra arbetar :)



En farstukvist med balkong upptill kommer att byggas här på framsidan. Det mittersta fönstret på övrevåningen kommer då att bytas ut till balkongdörrar (pardörrar med fönster).
Farstukvisten kommer också att få en pardörr som huvudingång och framför farstukvisten kommer en ny trappa att byggas och denhär gången blir den av trä.


Det var en kort beskrivning av vad som sker vid gamla kommungården...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...